Alpine Industrial gehoorbescherming

>

Alpine industrial biedt de juiste producten voor iedereen van passieve gehoorbeschermers tot geavanceerde oorstukjes met ingebouwde micro-elektronica, telkens weer gaat de aandacht naar het comfort en het preventief karakter voor de gebruikers.
Door de verschillende filters blijven de gewenste geluiden hoorbaar, het overige niet. De open kanaaltjes in de filters zorgen ervoor dat er geen drukverschillen ontstaan, men heeft geen afgesloten gevoel. De oordopjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor past het oordopje zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan en zit daardoor zeer comfortabel in het oor.
dop
De oordopjes zijn goed te reinigen met water en zeep. Bij normaal gebruik gaat een set 1 tot 2 jaar mee. Zowel voor volwassenen als voor kinderen bieden de universele oordopjes van De Pool uitkomst in allerlei situaties.

Alpine gehoorbescherming op maat
De otoplastieken (gehoorbeschermers volledig op maat gemaakt) zijn voorzien van Alpine geluidsfilters. U kunt hierbij kiezen uit vijf verschillende filtersets, allen met hun eigen, karakteristieke dempingwaarden. Alle filters zorgen voor een selectieve demping. Dit betekent filtering van schadelijk geluid, terwijl de omgevingsgeluiden en spraak behouden blijven. Standaard worden onze otoplastieken geleverd in een blauwe of transparante kleur. Het materiaal waarvan onze gehoorbeschermers worden vervaardigd zorgt voor een comfortabele en goede pasvorm.

Van de gehoorgang wordt een afdruk gemaakt die in het ISO-9002 laboratorium verwerkt worden tot een perfect passend oorstukje. De otoplastiek kan worden gemaakt met conventioneel hard materiaal of met Soft Komfort materiaal.

Nu vanaf € 135,-